8B Sınıfı Öğrencileri Özel Eğitim Sınıfındaki Arkadaşlarına Sevgi Dolu Bir Ziyaret Gerçekleştirdi.

Çok özel bir ziyaret gerçekleşti! 8B sınıfı öğrencileri, özel eğitim sınıfındaki arkadaşlarını ziyaret ederek onlara sevgi dolu bir gün yaşattı.

10.05.2023 259

Ziyaret sırasında, öğrenciler iki sınıf arasında sıcak bir bağ kurdu. 8B sınıfı öğrencileri, özel eğitim sınıfındaki arkadaşlarına yardımcı oldu ve onlarla birlikte etkinlikler düzenledi. Bu etkinlikler arasında, resim yapmak, oyun oynamak ve birlikte şarkı söylemek yer aldı.

Özel eğitim sınıfı öğrencileri, 8B sınıfındaki arkadaşlarının ziyaretinden dolayı çok mutlu oldular ve kendilerini özel hissettiler. Öğretmenleri de öğrencilerinin bu güzel davranışlarından gurur duyduklarını belirtti.

8B sınıfı öğrencileri, özel eğitim sınıfındaki arkadaşlarına sevgi dolu bir gün yaşattıkları için mutluydular. Bu ziyaret, her iki sınıf arasındaki bağı daha da güçlendirdi ve öğrenciler arasındaki arkadaşlığı daha da pekiştirdi.

10-05-202310-05-202310-05-2023