İzmir Floor Curling Turnuvasında Okulumuz İl İkincisi Oldu!

İzmir Floor Curling Turnuvasında Okulumuz İkinci Oldu!

06.03.2024 78

İzmir'de düzenlenen floor curling turnuvasında, okulumuz takımı muhteşem performansıyla göz doldurarak il ikinciliğini elde etti.

5/A sınıfı öğrencilerimiz Çınar ÇELİK ve Deniz COŞKUN , heyecan dolu mücadelelerde rakiplerini geride bırakarak finale yükselme başarısını gösterdi. Zorlu maçlarda sergiledikleri üstün yetenekleri ve takım ruhu, izleyicilerden tam not aldı.

Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Evrim KARATAŞ , turnuva sonrasında yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin azimli çalışması ve sahada gösterdikleri performansla gurur duyuyoruz. Bu başarı, sadece sporcularımızın değil, aynı zamanda antrenörlerimizin ve destekleyen velilerimizin de emeğiyle gerçekleşti. İlerleyen yıllarda daha büyük başarılar elde edeceğimize inancımız tam" dedi.

Okulumuz adına elde edilen bu önemli başarı, öğrencilerimizin spor alanındaki yeteneklerini göstermesinin yanı sıra, takım ruhunu ve disiplini de vurguluyor. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu başarının gelecek spor etkinliklerinde de devam etmesini diliyoruz.